fbpx

Izgoreo automobil narodnog poslanika u Vranjskoj Banji

Bujanovac, Vranje, 8. jun 2019.(Foto VranjeNews)- Narodnom poslaniku i predsedniku Srpske napredne stranke (SNS) za Vranje Slaviši Bulatoviću izgoreo je automobil u noći između petka i subote, javio je portal Novosti.

Ova informacija potvrđena je portalu Vranje News u Policijskoj upravi u Vranju, uz objašnjenje da je „noćas oko 3.15 prijavljeno da je došlo do požara na putničkom vozilu“ u vlasništvu Bulatovića, u Ulici Kralja Petra Prvog oslobodioca.

Sve se, prema nezvaničnim informacijama, dogodilo ispred Bulatovićeve porodične kuće u Vranjskoj Banji. Nema informacija iz zvaničnih izvora da li je požar podmetnut.

Policija je po ovlaščenju osnovnog javnog tužioca obavila uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja.

Reč je o automobilu „škoda superb“.

Slučaj je prijavljen policiji i istraga je u toku.

Bulatović je rođen 1975. godine.

Živi u Vranjskoj Banji.

Po zanimanju je diplomirani pravnik.

Šef vranjskih naprednjaka postao je u julu 2015. godine, nakon što je neko vreme bio kopoverenik odbora sa Goranom Nikolićem.

Poslanik je u Skupštini Srbije i član Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu, kao i zamenik člana Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo, Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava i Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu.

Pre poslaničkog mandata bio je načelnik Pčinjskog okruga.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.