Uhvaćen na delu u pljački kioska u centru Bujanovca

Piše: N. Stevanović, foto ilustracija

Bujanovac, 14. jun 2019.- Pljačkaš star oko 25 godina uhvaćen je noćas na delu, prilikom obijanja trafike u centru Bujanovca, preko puta NIS-ove benzinske pumpe, a po nezvaničnim informacijama iz policije, postoji sumnja da je uhapšeni povezan sa ranijim sličnim krivičnim delima u gradu.

Bujanovačke saznaju da su lopova, koji je već ušao u trafiku, uočili i uhapsili pripadnici Interventne jedinice noćas između 2 i 3 sata.

Radi se o licu sa Kosova i Metohije, čiji prelaz administrativne linije nije zabeležen, odnosno ilegalno je ušao na teritoriju centralne Srbije.

Kako nam je rečeno,  on je trafiku obio prerezavši katanac kleštima, na sebi je imao masku i rukavice, a sumnja se i da je imao saučesnika koji je u blizini čekao da preuzme ukradenu robu.

Zbog ozbiljne sumnje u povezanost uhapšenog sa ranijim sličnim krivičnim delima počinjenim u Bujanovcu, DNK uzorci su poslati na analizu.

Lice će u toku dana biti privedeno tužiocu na saslušanje nakon čega se očekuje određivanje pritvora do 30 dana.

Inače, ova trafika je u bliskoj prošlosti već bila na meti provalnika i pokrivena je video nadzorom, obijali su je migranti, koji su takođe uhvaćeni na delu, ali i lica za kojima se još uvek traga.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *