Biciklistu navodno udario kamion kod kružnog toka u Bujanovcu, policija demantuje

Bujanovac, 3. jul 2019. (Foto ilustracija)Biciklista, kojeg je po nezvaničnim informacijama noćas udario kamion kod kružnog toka na ulazu u Bujanovac, prebačen je u vransjku bolnicu zbog povrede stopala, rekao je Bujanovačkim dežurni lekar Službe hitne pomoći dr Dejan Stojanović.

Na drugoj strani, međutim, iz Policijske uprave Vranje za Bujanovačke kažu da se ovaj događaj ne može kvalifikovati kao saobraćajna nezgoda.

„Čovek je sam pao sa bicikla, i to van kolovoza, i nije ga udarilo nikakvo vozilo“, kažu u policiji.

Povređeni muškarac, star oko 60 godina, je iz sela Oslare, i po rečima dr Stojanovića,  nije zadobio teže povrede, odnosno prelome.

„Po priči sa lica mesta njega je udario kamion. Nismo dijagnostifikovali prelome, ali je poslat u Vranje zbog povrede stopala i dalje opservacije“, kaže dr Stojanović.

Dežurni lekari Službe hitne pomoći su tokom noći obavili oko 60 pregleda, a dr Svetlana Jovanović ističe da je u nekoliko navrata intervenisano zbog opekotina kože i alergijskih reakcija na sunce.

„Uzrok je prekomerno izlaganje suncu bez bilo kakve pripreme i zaštite. Korišćenje zaštitnih krema prilkom odlazaka na bazen je obavezno, u suprotnom, gotovo sigurno dolazi do opekotina od sunca i manjih ili većih problema“, rekla je dr Jovanović.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *