Rahim Salihi: Izvinjavamo se građanima zbog smeća na ulicama, uskoro dugoročno rešavamo problem

Glavna ulica kod Kule

BUJANOVAC, 22. juli 2019. (foto Bujanovačke) – Rahim Salihi, šef kabineta predsednika opštine izvinjava se građanima Bujanovca zbog toga što su ulice Bujanovca u nedelju (21. juli) popodne i uveče bile pune  gomila smeća na hronično „osetljivim“ lokacijama na kojima se nalaze kontejneri, i obećava da će problem uskoro biti rešen.

Dobili smo donaciju od 100 novih kontejnera koji uskoro stižu i biće raspoređeni širom grada. Dali smo Komunalcu nalog da danas, u ponedeljak, pod hitno uklone smeće sa ulica koje se nakupilo u nedelju, a istovremeno se, u ime lokalne uprave, izvinjavam građanima zbog ovakve situacije“, kaže Salihi za Bujanovačke.

Čitaoci Bujanovačkih, ali i vaš reporter, u nedelju uveče su u centru kod benzinske pumpe, u parku i na nekoliko lokacija u glavnoj ulici fotografijama koje vidite ovekovečili ove zaista strašne prizore iz šireg centra grada.

Ilir Taipi, tehnički direktor JP Komunalac, u trenutku pisanja ovog teksta (ponedeljak oko 11 sati) javio nam se sa bujanovačkih ulica gde prati iznošenje smeća.

Ulaz u park

-Suočavamo se sa velikim problemima, iako svakog dana odnosimo smeće osim nedeljom. Najpre, u gradu je velika gužva zbog letnjih odmora, a sa druge strane imamo manjak radnika koji masovno odlaze na bolovanje, priznaje Taipi.

Prema njegovim rečima, u Komunalcu postoji ideja da se smeće iznosi nedeljom umesto ponedeljkom kao što je sada.

-Ali, u tom slučaju, onda bi ulice bile pune smeća i ponedeljak, pa je zbog toga rešenje da se čisti i nedeljom i ponedeljkom, što ću izložiti rukovodstvima firme i lokalne samouprave, kaže Taipi.

 




One thought on “Rahim Salihi: Izvinjavamo se građanima zbog smeća na ulicama, uskoro dugoročno rešavamo problem

  1. Laki

    Nisu krivi komunalci. Vec gastabajteri koji su na odmoru, gde se ponasaju krajnje nekulturno, pocevsi od parkiranje vozila, bahate voznje, nepostovanja starijih , da ne nabrajam njihovo ponasanje ovde a tamo gde rade i zive ne smeju ni da pogledaju kroz prozor a da ne plate kaznu. Ali sta nas briga stizu 100 kontejnera od Vlade kosova ili mozda albanije. KAKO SE SAMO TROSE PARE OD NAS POREZNIKA A NAVODNO SMO NERAZVIJENO PODRUCJE. NEMA POSLA. ALI ZATO SEF NAPLATE JE.MESAR. I VOZE SE AUTOMOBILI OD 4000 EURa pa navise. Sta cete niko nece da ulaze u Bujanovac..

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *