Ovo ima samo u Bujanovcu: Parkirali na pešačkom i zatvorili ulicu (Foto)

Uzalud se trubi: Foto čitalac/Bujanovačke

BUJANOVAC, 1. avgust 2019. – Slike koju vidite usnimio je čitalac Bujanovačkih u četvrtak oko 11 sati kod Gradskog parka.

Na njima se vidi kako vozači svoje automobile ne samo da su parkirali na pešačkom prelazu, već su i blokirali raskrsnicu Ulice Braće Stošić i glavne, Karađorđa Petrovića.

Na jednoj od fotografija vidi se i auto koji dolazi iz sporedne ulice a vozač uzalud trubi pokušavajući da dozove nepropisno parkiranog vlasnika.

Letnja sezona je tradicionalno vreme kada u Bujanovcu vlada saobraćajni haos a parking mesto bude traženije od radnog mesta.

Komunalna policija je nedavno počela sa kažnjavanjem za ovakve prekršaje, ali se očigledno stalo sa ovom praksom.

Međutim, uz svo razumevanje problema, u ovom slučaju nisu prekršeni samo saobraćajni, već i elementarni ljudski propisi koji se kose sa normalnošću.

Trilin asova: foto čitalac/Bujanovačke

Bujanovačke pozivaju policiju da umesto što „hvata“ vozače bez pojaseva u gradu, najpre reguliše ovakve situacije, kako bi nam svima bilo bolje a život u gradu lakši, uz nadu da su, dok čitate ovo, već preduzete zakonske radnje.




One thought on “Ovo ima samo u Bujanovcu: Parkirali na pešačkom i zatvorili ulicu (Foto)

  1. Zalosno

    Policija nam je cuvaj boze. Upravo sinoc, kod opstine, 20 auta parkirana na sred ulice kod opstine, pa cak i oni parkirali na pesackom, a zaustavljaju druge da ih ulove za pojas, kako ne bi ugrozili sami sebe jer se po gradu od ove guzve moze povrediti covek jer se vozi oko 20 km/h. Toliko o nasoj policiji i beznednosti…

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *