Maši bronza na rolerijadi u Sloveniji

Još jedna uspeh Maše Jović

BUJANOVAC, SLOVENIJA, 13. avgust 2019. (foto Ski klub Besna kobila) – Maša Jović, rodom iz Bujanovca, zauzela je treće mesto na Otvorenom prvenstvu u slalomu na rolerima u Vuzenici, Slovenija, i time upotpunila uspeh svog Ski kluba Besna kobila na ovom takmičenju.

U konkurenciji 70 takmičara, članovi Skijaškog kluba Besna kobila iz Vranja osvojili su 11 medalja i 4 pehara na trkama Otvorenog prvenstva u slalomu na rolerima u Vuzenici. Pored pojedinačnih priznanja, tim iz Vranja bio je i najuspešniji u konkurenciji kolektiva, prenose Južne vesti.

Vranjski klub predstavljalo je 18 takmičara, a pored roleraša iz Srbije, učestvovali su i iz Slovenije, Italije, Nemačke i Poljske.

Pehare “Grofice Pohorja” u kombinaciji ski krosa i slaloma na rolerima, do sledeće godine nosiće Dunja Arsić, Petra Ljubisavljević, Stefana Stojanović i Emilija Arsić.

Zlatne medalje u Vranje su donele Dunja Arsić, Petra Ljubisavljević, Stefana Stojanović, Emilija Arsić i Mia Dedinac.

Vicešampioni otvorenog prvenstva Slovenije su Vera Ilić, Luka Mitrović, Anastasija Stojanović i Kaja Sretić. Treća mesta pripala su Dunji Stojiljković i Maši Jović.

Zahvaljujući plasmanima ostalih takmičara od 4. do 7. mesta, Ski klub Besnakobila poneo je titulu najuspešnijeg kluba na Otvorenom prvenstvu Slovenije.

Osim takmičarskog karaktera, ovo prvenstvo iskoristili smo i za obilazak prirodnih lepota i znamenitosti Koruške i posetu skijalištima Mariborsko Pohorje i Kope gde smo dobili uslove za treninge kao domaći klubovi – kažu iz Ski kluba Besna kobila.

Najbolja rolerašica Mia Dedinac nastupiće pd 15. do 19. avgusta na Evropskom prvenstvu i trkama Svetskog kupa u španskom gradu Vilablino.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *