Potvrđeno pisanje Bujanovačkih: Tasić ipak na čelu OŠ „B. Radičević“

BUJANOVAC, 30. avgust 2019. (foto: FB stranica OO SNS/PrtSc)Kako su Bujanovačke ranije objavile, Nenad Tasić naslediće na čelu OŠ „B. Radičević“ Mirjanu Nešić, koja je nedavno podnela ostavku na to mesto.

Na upravo završenoj (petak, oko 10:30 sati) sednici nastavničkog veća škole, Nešićeva je obavestila kolege da „u ponedeljak dolazi novi direktor“, ali ni ona kao i niko od prisutnih, prema rečima naših izvora, nisu govorili o konkretnim imenima.

Ipak, više nezavisnih izvora bliskih školi potvrdilo nam je da se u toku dana (petak, 30. avgust), ukoliko ne dođe do nekih „tektonskih poremećaja“ očekuje da resorni ministar imenuje Tasića za VD direktora škole.

I sam Tasić je u izjavi za Bujanovačke indirektno potvrdio ovakav rasplet situacije:

-I ranije se pričalo da ću postati direktor, priča se i sada, ali ne želim ništa da govorim na ovu temu dok iz Beograda ne stigne zvanično rešenje, kazao je Tasić.

Tasić je profesor informatike u Srednjoj školi „Sveti Sava“, šahovski pedagod i sudija, glavni i odgovorni urednik lokalnog medija „Pčinjski 017 portal“, ali i poverenik saveta Opštinskog odbora SNS za obrazovanje, nauku i tehnološki razvoj.

Nezvanično, za direktorsko mesto figurirala je i učiteljica Snežana Mitić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *