Recko: Albanski fudbaleri odlično prihvaćeni u Vranju

Bujanovac, Vranje 4. septembar 2019. Dragan Antić,  predsednik Fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja, kaže za Bujanovačke da su mladi fudbaleri iz Preševa, koji su pojačali redove kluba na čijem je čelu, odlično primljeni u Vranju i nemaju apsolutno nikakvih problema zbog toga što su Albanci, kako u klubu, tako i van terena.

“U pitanju su vrlo talentovani momci, koje sam lično doveo iz Preševa. Oni će ove sezone nastupati za mlađe kategorije našeg kluba, a plan je da se kako budu sazrevali kao igrači priključuju prvom timu”, kaže Antić za Bujanovačke.

Naš portal je ranije objavio da su iz preševskog FK “Lugina” u Dinamo iz Vranja prešli šestorica mladih fudbalera, za koje Antić ima samo reči hvale.                                                                                                       

“Radi se o izuzetno dobrim mladim ljudima, pre svega, a zatim i fudbalerima. Naišli su na dobar prijem u Vranju i nemaju nikakvih problema zbog toga što su iz Preševa. Dinamo je primer da sport ruši barijere, tamo gde ni ne treba da ih bude”, rekao je Antić.

Mladi fudbaleri iz Preševa za sada neće živeti u Vranju, već će iz svog grada putovati na treninge i utakmice.

Antić je Bujanovačkim rekao i da se u utorak sreo sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Leskovcu, i da je tom prilikom dobio obećanje od predsednika da će za izgradnju novog stadiona u Vranju, na lokaciji kod sportske hale, biti obezbeđeno 20 miliona evra.




One thought on “Recko: Albanski fudbaleri odlično prihvaćeni u Vranju

  1. Veverica

    Kakav lopov, drzavni kriminalac. Setili ste se da ubacite i albance da lepse izgleda prica i da lakse prodje pljacka 20 miliona evra za stadion u vranje. Sledeca vest ce biti kako ste nasli i neke rome i neke migrante tako da ce mozda i teta Angela licno da pomogne sa jos neki milion. Kako se slican slicnom raduje nije cudo da si drugar najvecem lopovu u istoriji ove zemlje.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *