Meštani nekoliko sela najavljuju protest ispred Elektrodistribucije

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 9. septembar 2019. Zbog učestalih višesatnih prekida u snabdevanju električnom energijom, ogorčeni meštani sela Nesalce, Letovica, Samoljica i Biljača  najavljuju proteste ispred bujanovačke Elektrodistribucije i Opštine.

„Do nestanka struje u ovim selima dolazi kad god padne kiša ili zagrmi. Struje nema satima, nekad i po celu noć, a niko od nadležnih ne reaguje“, javljaju meštani Bujanovačkim.

Kako kažu, učestali prekidi u snabdevanju električnom energijom nisu nikakva novost, jer se to dešava godinama, ali je sada „prevršena svaka mera“.

„Postavlja se pitanje da li smo i mi deo ovog društva ili smo građani drugog reda“, ističu oni.

Posebno im teško pada, dodaju, što nestanak struje znači i nestanak vode, pa pitaju da li je moguće da se sa takvim problemima suočavaju ljudi u 21. veku.

„Ako nadležni ne budu hitno reagovali i preduzeli nešto na sprečavanju ovakvih situacija, stanovnici Nesalca, Letovice, Biljače i Samoljice će organizovati proteste ispred Elektrodistribucije i zgrade Opštine Bujanovac, kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo i ogorčenost“, zaključuju meštani.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *