Narodnjaci na jugu Srbije počeli kampanju za bojkot izbora

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 8. oktobar 2019. Narodna stranka (NS) Vuka Jeremića započela je u Pčinjskom okrugu kampanju za bojkot izbora, kako parlamentarnih tako i lokalnih.

„Bojkotovaćemo i republičke i opštinske izbore, to je zvaničan stav stranke, a videćemo da li će se nešto promeniti do marta u pogledu učestvovanja na lokalnim izborima u Bujanovcu“, rekao je za naš portal regionalni koordinator NS-a Saša Arsić.

Kampanja za bojkot je, kako je rekao, počela u Vranju, posetom potpredsednika stranke Miroslava Aleksića, koji je sa pristalicama NS-a, ali i ostalih stranaka iz Saveza za Srbiju, na tabli na ulazu u grad lepio nalepnice sa pozivom na bojkot.

„Što se tiče Bujanovca, Narodna stranka će se boriti svim sredstvima da onemogući režim da sprovede u delo bilo kakve planove o razmeni teritorija i eventualno pripajanje Kosovu. To je osnovni zadatak naše stranke u Bujanovcu“, kaže Arsić.

Inače, Arsić je ranije za Bujanovačke izjavio da će se oko učestvovanja na predstojećim lokalnim izborima u bujanovačkoj opštini konsultovati sa centralom stranke, navodeći da je moguće i da NS zvanično ne učestvuje, ali pruži podršku nekoj od grupa građana.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *