Potresno pismo Bujanovačkim oca devojčice Sofije Nakić

BUJANOVAC, 8.10.2019. – Redakciji Bujanovačkim obratio se Bojan Nakić, čija ćerka Sofija boluje od sarkoma vezivnog tkiva, potresnim apelom i molbom da objavimo njegovo pismo i na taj način pomognemo u lečenju njegove devojčice.

Pomoć za Sofiju, koja živi u Žitkovcu kod Aleksinca, već se prikuplja preko organizacije „Budi human-Aleksandar Šapić“ (o detaljima Sofijine bolesti i načinima kako da pomognete čitajte OVDE), a Bujanovačke objavljuju pismo njenog oca:

„Baš se trudim već neko vreme da ne izgubim razum. SITUACIJA JE ALARMANTNA. Hoće li da se desi nešto, jel će neko nešto da uradi?

Zovem redom ljude za koje znam da mogu da pomognu Sofiji, pišem poruke, mail-ove i ništa.

Odgovori kao što su: radimo na tome, slučaj je u procesu, biće, dajemo sve od sebe, Sofiji ništa ne znače. Nju i dalje boli, pritiska je, plače, ne spava, ne jede, guši je, depresivna je, malaksala.

Drugari, pomogli ste Sofiji i previše, jer nije vaše da joj pomažete, već je to na lekarima, državi, ali oni ćute, ne daju odgovore, ne vuku konkretne poteze.

Zato ću još jednom da vas zamolim, i nije me stamota, jer mi dete pati, a duša me boli.

Pomognite još jednom, ko kako može, podelite, uplatite, kako god.

Neka podele, ili uplate vaši prijatelji, prijatelji vaših prijatelja, neka za ovo čuje i vidi svet, jer Sofija mora da ode HITNO na lečenje. Ona ne može da čeka lekare, državu da urade nešto, previše je čekala, ŽIVOT JOJ JE UGROŽEN OPASNOO!

Verujem u vas, pokazali ste da možete, još jedan talas je potreban da Sofija ode na lečenje, još jedan talas vaše pomoći.

NEĆU DA IH ČEKAM VIŠE, moram da je odvedem i čim je zbrinu, ja ću da se vratim da nastavim borbu sa njima, da se laktam, da grizem, možda ću da uspem, možda neću, ali će bar Sofija da bude adekvatno zbrinuta, lečena, neće da je boli, neće da pati.

Još jednom da ponovim, MOLIM VAS POMOZITE, i kako sam rekao, nije me sramota da potražim pomoć od vas, od svih vas, jer znam da ćete da pomognete, dokazali ste mi to nebrojeno puta, jer ste VELIKI LUDI, VELIKOG SRCA.
Hvala vam svima, unapred, od ❤️.. Živi bili i Bog vas blagoslovio!

Dinarski racun:
170-0010425372000-56, Bojan Nakic, Zitkovac.
170-0010548495000-72, Sofija Nakic, Zitkovac.

Devizni racun:
RS35170001042537200153,
SWIFT: BACXRSBG

PayPal:
jajce13@gmail.com, Bojan Nakic.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *