Muzičari za Anju i Dunju večeras u restoranu “Keče”

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 27. novembar 2019. –Miloš Cvetković Degol i Ivan Lazarević Kapica iz bujanovačkih bendova Maximo i Iluzija, organizovali su za sredu uveče zabavu muzičara u restoranu „Keče“, sa samo jednim ciljem – prikupljanje pomoći za lečenje Dunje Milanović i Anje Stojmenović.

Pozivu da budu deo prve humanitarne zabave u Bujanovcu odazvalo se više od 300 sugrađana i kolega muzičara iz celog Pčinjskog okruga, Kosova i Metohije, S. Makedonije, Niša, Leskovca i Kragujevca, koji će, kako kaže za naš portal Miloš, svirati i pevati za Dunju i Anju.

„Sve kolege će naravno nastupati bez ikakvog honorara, a sav novac od bakšiša i prodatih fotografija, uz dobrovoljne priloge, ćemo podeliti i predati Dunjinim i Anjinim roditeljima“,  dodaje on.

Ovu humanu inicijativu dvojice muzičara, pored njihovih kolega, podržali su i pomogli i Restoran Keče, Sky Production, Mix Music Bujanovac i Gale Ton Vranje.

Nakon pisanja Bujanovačkih o Anji iz Žbevca, koja se bori saleukemijom, i trogodišnjoj Bujanovčanki Dunji, rođenoj sateškom srčanom manom, akcije prikupljanja pomoći za lečenjedevojčica organizovao je veliki broj pojedinaca, organizacija sportskih klubova, a sada su svoju humanost pokazali i muzičari i svi gore pomenuti koji su saučestvovali u organizaciji ovog događaja.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *