PROMO

Marketi Stanković uskoro i u Bujanovcu!

Bujanovac, Vranje, 8. decembar 2019.- Neka vam svaka kupovina kod nas bude ZLATNA KUPOVINA, poručuju Bujanovčanima iz Marketa Stanković koji uskoro otvara svoj objekat i u našem gradu!

Marketi  Stanković su još od 2000. godine tu za naše verne potrošače.

* Nakon 20 godina iskustva, povećanog obima posla ali i želje dasvojim potrošačima  obezbedimo što bolje uslove za kupovinu, otvorili smo 7 marketa na atraktivnim  lokacijama u Vranju i jedan u Vranjskoj Banji.

Uskoro otvaramojoš jedan market, i to u Bujanovcu, na adresi Karađorđa Petrovića 19 (Crvene zgrade).

* Da bi sve funkcionisalo kako treba tu je i tim stručno osposobljenih ljudi koji se brinu o potrebama potrošača kako bi naša ponuda uvek bila što bolja.

* U našim marketima zastupljen je širok asortiman proizvoda domaćih i inostranih proizvođača, po najpovoljnijim cenama uz najbolju uslugu.

* Nudimo veliku ponudu voća, povrća, delikatesa, mlečnih proizvoda, konditorskih i  još preko 10.000 različitih artikala.

*   U našim marketima uvek možete naći u ponudi akcijske artikle. Pored mesečne akcije,   nudimo svakog vikenda P&P akcijuod PETKA do PONEDELJKA, kao i specijalne akcije koje su prilagođene sezonskim potrebama potrošača.

*  Zajedno sa našim saradnicima, trudimo se da potrošači uvek izađu iz našeg marketa  zadovoljni. Njihovo zadovoljstvo je naš uspeh.

Želimo da svaka kupovina kod nas bude   ZLATNA KUPOVINA!




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *