PROMO

Marketi Stanković: Bujanovčani, uverite se šta je to ZLATNA KUPOVINA

Bujanovac, 12. decembar 2019. -Iz marketa „Stanković“ u Bujanovcu, koji je svoja vrata za Bujanovčane otvorio u četvrtak, pozivaju sugrađane da dođu i sami vide šta znači ZLATNA KUPOVINA i kvalitet koji traje 20 godina.

Na adresi Karađorđa Petrovića 19, kod Crvenih zgrada, otvoren je market koji će zasigurno postati prva opcija Bujanovčanima kada se uvere šta „Stanković“ nudi i po kojim cenama.

-Za naše kupce iz Bujanovca i okoline smo pripremili najširi asortiman proizvoda po najpristupačnijim cenama, uz besprekornu uslugu koju garantujemo, sigurni smo da ćemo ubzo izgraditi odnos poverenja i obostranog zadovoljstva, kaže poslovođa Dušan Korica.

Market „Stanković“ je na samom otvaranju za svoje mušterije pripremio specijalne akcijske cene pa će tako kupcima biti dostupni

mleko Kravica 1l po ceni od 89,99 dinara, mleko Meggle 1l od 69,99

margarin Dijamant 250gr od 45,99

majonez Thomy 280gr – 89,99

pašteta Argeta junior 95gr od 76,99 dinara

Pepsi 2l od 84,99 dinara

Ornel omekšivač za 329,99

prašak Faks 8kg od 699,99 koliko košta i pakovanje od 9kg praška Merix.

I to nije sve – market „Stanković“  po neverovatnim cenama nudi voće, povrće, delikatese, mlečne i konditorske proizvode još preko 10.000 najrazličitijih artikala.

Pomno pratimo i reagujemo na sve potrebe i zahteve naših kupaca, tako će biti i u Bujanovcu, asortiman će se širiti ponuda obogaćivati iz dana u dan, kaže Korica.  

U marketuStankovićmožete pronaći mnoštvo proizvoda po akcijskim cenama, a pored mesečnih akcija u ponudi će biti vikend P&P akcijaod ponedeljka do petka, kao i mnoštvo specijalnih akcija prilagođenih sezonskim potrebama kupaca.

Market u Bujanovcu je deveti u lancu trgovina preduzećaStanković”, koje poverenje i naklonost potrošača u Vranju Vranjskoj Banji  sa uspehom stiče i neguje od 2000. godine.

Nadamo se da će tako biti i Bujanovcu, na zadovoljstvo naših kupaca, a njihovo zadovoljstvo je naš uspeh, poručuju iz marketaStanković”.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *