Zufo već doveo tri pojačanja za napad na Prvu ligu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 13. decembar 2019. -KMF Zufo intenzivno radi na jačanju igračkog kadra za napad na Prvu Futsal ligu i u klub su već stigla tri kvalitetna pojačanja, a na tome se neće stati, najavljuju iz bujanovačkog kluba.

Dok su igrači na zimskoj pauzi uprava kluba radi punom parom i dogovorila je saradnju sa trojicom igrača koji su do sada nastupali za klubove iz Prve lige.

Dres bujanovačkog kluba u prolećnom delu sezone nosiće Slaviša Milenković, dosadašnji igrač KMF Vranje, i tandem Jastrebca iz Blaca – Jovan Cvetanović i Nikola Micić.

Rešeni da se dokopaju elitnog ranga, iz najbolje rangiranog kluba u Bujanovcu najavljuju još jedno, za poznavaoce i ljubitelje malog fudbala itekako zvučno pojačanje.

KMF Zufo je prvi deo sezone završio na petom mestu sa samo 4 boda zaostatka za jesenjim prvakom, ekipom Ivanjice, a koliko će Bujanovčanima biti teško da ostvare svoj cilj i izbore Prvu ligu pokazuje situacija na tabeli, po kojoj čak 6 timova i dalje s pravom gaji iste ambicije.

Kvalitet i izjednačenost ekipa motivisale su upravu kluba da reaguje sa pojačanjima pa je sada na igračima i treneru da dokažu da pripadaju društvu najboljih futsal timova u Srbiji.

Prvenstvo se nastavlja 7. februara kada Bujanovčani putuju u Valjevo na duel sa ekipom RB.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *