Koridori Srbije: Oprema u grdeličkim tunelima ispravna i pouzdana

Bujanovac, Grdelička klisura, 16. deeembar 2019. (foto Bujanovačke) – Iz Koridora Srbije saopšteno je da je, 6 meseci posle puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru, obavljen redovan servis i testiranje celokupne opreme u tunelima „Predejane“ i „Manajle“ i da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka.

– Koridori Srbije su u periodu od 7. do 9. decembra naizmenično zatvarali po jednu cev tunela „Predejane“, a u periodu od 14. do 16. decembra isto tako na tunelu „Manajle“ kako bi obavili sve provere, testiranja i servise predviđene ugovorom sa izvođačem radova. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim putnicima koji su u pomenutim periodimaimali razumevanje za obavljanje naših ugovornih i zakonskih obaveza i nadamo se da će imati strpljenja i u maju naredne godine kada bude rađen redovan godišnji servis u pomenutim tunelima – navode iz Koridora.

Deonica kroz Grdeličku klisuru u dužini od 26,3 kilometara puštena u javni saobraćaj 18. maja ove godine, čime je kopletan južni krak Koridora 10 u potpunosti završen.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *