fbpx

Pijani pacijenti napali dr Mejdija Zećirija na radnom mestu u Hitnoj pomoći

Bujanovac, 14. februar 2020.- Trojica muškaraca u alkoholisanom stanju napali su u četvrtak uveče dr Mejdija Zećirija na njegovom radnom mestu, u ordinaciji Hitne pomoći Doma zdravlja Bujanovac.

– Oko 22 sata u moju ordinaciju ušla su njih trojica. Svi su bili u alkoholidsnom stanju, a jedan od njih u komatoznom, a uz to i sa bolovima u bubregu. Spremio sam terapiju, kada je jedan od njih skočio, nije dao da uključim infuziju i uz psovke tražio da napišem uput za Vranje što sam i učinio, kaže vidno uznemiren dr Zećiri za Bujanovačke.

Međutim, kada je Zećiri rekao da nema slobodno vozilo za transport, jedan od trojice je nasrnuo na njega:

– Pocepao je uput i bacio mi ga u lice, udarao je pesnicom u sto, sve uz psovke i uvrede, i krenuo da me udari. Galama je privukla Sašu Arsića, glavnog tehničara, i vozača Isufija, koji su sprečili napad, priča Zećiri.

On dodaje da su ova trojica polomili vrata i staklo u Hitnoj, te da su se mnogi pacijenti koji su čekali na pregled razbežali od straha.

-Sve vreme su pretili, psovali i vređali, kaže Zećiri.

Napiminje da je smenu primio u četvrtak 13. februara u 20 sati i da je do napada pregledao tridesetak pacijenata.

-Dok sam pacijentu koga su doveli napadači pokušavao da dam infuziju, imali smo tri životno ugrožena pacijenta, dodaje Zećiri.

Među ljudima u hodniku zatekao se i policajac u civilu, koji je pozvao kolege pa je uskoro stigla i patrola.

Dr Zećiri i ostali radnici u smeni  su o incidentu dali izjavu policiji a napadači su, kako nezvanično saznajemo, privedeni.

On je o događaju dao iskaz policiji u koji su Bujanovačke imale uvid.

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.