Grenel demantuje da su SAD za razmenu teritorija: To je lažna vest, mi smo za ono što se dve strane dogovore

Bujnovac, Priština, 19. februar 2020. (foto: twiter) – Ričard Grenel, specijalni izaslanik predsednika SAD, rekao je da nije tačno da su Sjedinjene američke države (SAD) otvorene za razmenu teritorija između Kosova i Srbije

“To su lažne vesti”, napisao je Grenel  na svom Tviter nalogu komentarišući članak koji je u utorak objavljen na  Euobserver- u a u sredu ga prenele i Bujanovačke.

On je napisao na Tviteru da Euobserver nikada nije zvao ili napisao dopis da zatraži odgovor na ovu temu, prenosi Kosovo-online.

“Ja sam za ono o čemu su strane saglasne. Fokusiran sam na ekonomski razvoj, a ne na politiku”, napisao je Grenel na Tviteru.

Euobserver je u ovom članku napisao da SAD  ne žele da isključe  mogućnost razmene teritorija između Kosova i Srbije, uprkos  tome  što se Nemačka protivi toj ideji.

 




One thought on “Grenel demantuje da su SAD za razmenu teritorija: To je lažna vest, mi smo za ono što se dve strane dogovore

  1. Bogoljub Tomic

    Definitivno treba pozvati Ambasadora Grenela da gostuje u Bujanovcu i da konacno u svom sarmantnom stilu objasni svakome da nema price o granicama i da svi gradjani trebaju svoj zivot da organizuju u Rebublici Srbiji i da svoju energiju,ideje i predloge baziraju na ekonomskom poboljsanju zivota gragjana Bujanovca. Ambasador Grenel.bi istovremeno mogao da svim politickim organizacijama sugerise ekonomski razvoj kao temu a ko to.nema,bilo bi lepo da odstupi i ne lovi u mutnoj vodi.
    Dobrodosli gospodine Grenel u Bujanovac i stavite tacku trovacima zivota gradjana Bujanovca kao.neotudjivog dela Republike Srbije.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *