Izbori 2020: Boban Pavlović napušta Arsića i pridružuje se naprednjacima

Piše: N. Stevanović

Naša vrata su i dalje otvorena: Mitrović

Bujanovac, 2. mart 2020. Boban Pavlović, lider bujanovačkog odbora Socijaldemokratske stranke (SDS), napušta svog dugogodišnjeg koalicionog partnera Stojanču Arsića i na predstojeće lokalne izbore ide na listi sa naprednjacima, potvrdili su za Bujanovačke Pavlović i Nenad Mitrović, šef odbora SNS-a u Bujanovcu.

Po Pavlovićevim rečima, koalicija za SNS-om je „95 odsto gotova stvar“ i ostalo je samo da se dogovore o broju i rasporedu kandidata za odbornike na zajedničkoj listi.

-Prekidamo saradnju sa Stojančom Arsićem nakon što smo izgurali ceo mandat i procenili da je saradnja sa SNS-om u najboljem interesu naših glasača – rekao je Pavlović.

Mitrović kaže za Bujanovačke da je saradnja dogovorena na sastancima proteklih dana, kojima su prisustvovali i dosadašnji partneri, Miodrag Milković iz Ujedinjene seljačke stranke i predstavnici Vulinovog Pokreta Socijalista.

-Nastavljamo saradnju sa dosadašnjim koalicionim partnerima, a pridružiće nam se Pavlović, ali i Marko Andrejević, odnosno SDPS Rasima Ljaljića. Što se tiče Nenada Tasića, iz njegovog intervjua Bujanovačkim, shvatio sam da on nije zainteresovan za koaliciju sa nama, a isto važi i za Stojanču Arsića. Međutim, ostavljam mogućnost da do raspisivanja izbora razgovaramo i sa njima, naša vrata su otvorena – poručuje Mitrović.

Pavlović i Andrejević su Arsićevi partneri u aktuelnoj vladajućoj većini, formiranoj posle izbora 2016. godine.

Po nezvaničim informacijama, ukoliko ne dođe do dramatičnih preokreta, drugi srpski blok  činiće Arsićeva grupa građana, SPS i SPO Nenada Tasića.

 

 
One thought on “Izbori 2020: Boban Pavlović napušta Arsića i pridružuje se naprednjacima

  1. Bugarin

    Isti onaj sto suruje sa albancima u mutnim radnjama! Uostalom po njegovim recima ne moze protiv njih jer su mu oni zaposlili nepismenu zenu. Janjicar do bola … Topli bat tenka sa zbirista bez kuceta i maceta! Prosperitet, nema sta!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *