fbpx

MËSOHET ÇFARË PËMBANË PAKOJA E NDIHMAVE PËR MË TË RREZIKUARIT

Bujanoc, 30 mars 2020 (foto ilustrim) – Një procedurë e përshpejtuar e prokurimit publik është duke u zhvilluar për pakot me produktet themelore të ushqimit dhe higjienës të destinuara për qytetarët më të prekur gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, për të cilat Komuna e Bujanocit ka ndarë nga buxheti 500.000 dinarë.

 Siç meson Bujanovaëke nga Bratisllav Lazareviq, sekretar i Kryqit të Kuq Bujanoc, kjo është lista e produkteve që do të përmbajë 125 pakot, secila me vlerë 4.000 dinarë:

 5 kg miell

1 kg fasule

1 kg oriz

1 kg kripë

1 kg sheqer

2 makarona

3 litra vaj

3 sapunë

1/2 litra shampon flokësh

1 sapun lavanderi

3 kg deterxhent

Rreth 120 vullnetarë janë regjistruar për të shpërndarë pakot e ndihmës, duke u nënshkruar për aktivitetin e tyre vullnetar.

 Pasi të jetë kryer procedura e prokurimit public sipas rregullave të gjitha produktet nga pakoja, duhet të arrijnë në një nga marketet lokale, ku do të paketohen dhe shpërndahen.

 https://bujanovacke.co.rs/2020/03/30/poznat-sadrzaj-paketa-za-najugrozenije/
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.