fbpx

Kamberi: Niko od zvaničnika Albanije i Kosova nije me pozvao da pita kako smo

Bujanovac, Priština, 6. april 2020.- Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi rekao je da ga niko od kosovskih i albanskih zvaničnika do sada nije pozvao da pita kako je i kako se bori sa pandemijom korona virusa.

-Ne, niko me nije zvao. Neka to bude na njihovoj savesti, možda imaju važnijeg posla , rekao je Kamberi za kosovski medij Reporter.

On je rekao da niko sa Kosova ili iz Albanije nije zainteresovan za tamošnju situaciju gde se, podseća ovaj medij, sprovode mere koje je uvela država Srbija.

Reporter pravi paralelu pa piše da je oko 100 lekara iz Srbije poslato na Kosovo kako bi pomogli srpskim građanima da se izbore sa pandemijom.

“Ali dok je Srbija pronašla razne načine da pomogne Srbima koji žive na Kosovu, kosovske vlasti i oni u Albaniji nisu ni zainteresovani za Albance u Preševskoj dolini”, konstatuje se u članku.

SVE VESTI O KORONA VIRUSU VEZANE ZA BUJANOVAC, MOŽETE PRATITI NA NAŠEM LINKU KLIKOM OVDE!One thought on “Kamberi: Niko od zvaničnika Albanije i Kosova nije me pozvao da pita kako smo

 1. Bujanovčanin

  Gospodine Kamberi, izgleda da jedina država koja brine o građanima je ova Srbija koju toliko nećete.
  I šta sad, kako objasniti to?
  Vi o njenom trošku radite protiv nje a ona će ipak da pomogne ( Srbija).
  Nešto ovde nije u redu.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.