fbpx

Ora policore për pastrimin e tërësishëm të Bujanocit, porosi e qartë për qytetarët

Bujanoc, 21 Prill 2020 – E hëna, dita e fundit e orës më tëgjatë policore, u shfrytëzua për të pastruar plotësisht rrugënkryesore dhe trotuaret nga shtëpia e shëndetit deri tek rrethrrotulli, për të hequr mbeturinat dhe pastruar pusetat.

-Është punuar tërë ditën, nga mëngjesi deri vonë natën, thotëRahim Salihi, kryeshef i Departamentit për Zhvillim dheInvestime.

Salihi njofton se në të njëjtën mënyrë, edhe rrugët tjera do tëpastrohen brenda ditëve në vazhdim.

Ai u bën thirrje qytetarëve që të jenë të ndërgjegjshëm, të moshedhin mbeturina aty ku nuk është vendi për të mirën e tëgjithë neve.

Salihi është pafundësisht mirënjohës për punëtorët e Komunalisë:

-Rregullimi i qytetit do të vazhdojë derisa të kemi një qytetdhe komunë  shembull – thotë Salihi.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.