fbpx

NË SHTËPINË E SHËNDETIT PUNËSOHEN 10 MJEKË

Bujanoc, 28 maj 2020 – Në Shtëpinë e shëndetit në Bujanoc punësohen 10 mjekë të rinj në kuadër të aksionit të Ministrisë së Shëndetësisë në luftën kundër covidit19.

 Në mesin e të pranuarve janë 6 mjekë shqiptarë dhe 4 nga komuniteti serb.

 Kryetari i komunës, Shaip Kamberi, kujton se në dy takimet që kishte gjatë gjendjes së jashtëzakonshme i kishte kërkuar Aleksandar Vuçiqit i kishte kërkuar shtimin e numrit të mjekëve të rinjë.

 Ju kujtojmë se Shtëpia e shëndetit në Bujanocit ka një mungesë kronike të mjekëve, ndërkohë që për shkak të pezullimit të punësimit në sektorin publik, pushteti lokal ka qenë i detyruar t’i plotësoj vendet e munguar nga mjetet e veta buxhetore.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.