fbpx

KRB PLAY 017 DHURON TABELA BASKETI NË FSHTRAT SERBE DHE SHQIPTARE

Bujanoc, 8 qershor 2020 – KRB PLAY 017 nuk është i mirë vetëm në fushë, por edhe jashtë saj.

Fshati Rakoc u pais me një tabelë të re basket, bashkë me rrethin dhe rrjetin, dhuratë nga klubi Bujanocas i udhëhequr nga Nenad Stajić.

Ky është një vazhdim i aksionit në të cilin me tabelë të tillë basket janë paisur dy shkolla shqiptare në Bujanoc, Nasalcë dhe Lluçan.

Pas Rakocit, tabela të tilla basket kanë arritur edhe në fshatin Kosharnë, ndërkohë një dhurate të tillë gjatë kësaj vere mund t’i gëzohen dhe 8 fshatra të tjera në Komunën e Bujanocit.

– Tashmë kemi ndarë 15 dhurata të tilla, ndërkaq gjatë verës do t’i dhurojmë edhe 10 të tjera. Kosharna është  përfituesi i radhës, ndërsa se kush do të paiset edhe me 8 tabela të tjera varet nga prioritetet, pas një vlerësimi se kush ka më së shumti nevojë, thotë Stajiq për Bujanovaçke.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.