Predstavljamo lokalne izborne liste: Aleksandar Vučić – Za našu decu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 11. jun 2020. Pod rednim brojem 2 na glasačkom listiću za lokalne izbore u opštini Bujanovac je koalicija srpskih partija okupljenih oko Srpske napredne stranke (SNS) pod nazivom „Aleksandar Vučić – Za našu decu“.

Prvi na listi naprednjaka je ekonomista Nenad Mitrović iz Krševice, šef bujanovačkog SNS-a, narodni poslanik i odbornik u lokalnom parlamentu u nekoliko prethodnih mandata.

Po koalicionom sporazumu,  Miodragu Milkoviću, direktoru Veterinarske stanice i šefu lokalnog odbora Ujedinjene seljačke stranke, pripalo je drugo mesto na listi kandidata za odbornike.

Treći je Boban Pavlović, pridošlica u jato naprednjaka, inače aktuelni načelnik opštinskog Odeljenja za finansije i doskorašnji koalicioni partner Stojanče Arsića.

Pavlović je diplomirani ekonomista i predsednik lokalnog odbora Konzervativne stranke.

Doktor medicine Slavica Filipović iz SNS-a je četvrta na listi.

Peti kandidat dolazi iz stranke koja je na izborima 2016. godine dobila odbornički mandat na listi koju je predvodio Arsić – Socijaldemokratska partija Srbije je kandidovala studentkinju arhitekture Jovanu Stojmenović iz sela Levosoje.

Sledeća tri mesta pripala su naprednjačkim kadrovima, šesti je Dejan Ljubisavljević, diplomirani ekonomista iz Rakovca, slede diplomirani menadžer  Aleksandar Dimitrijević i Milica Milanović, diplomirani pravnik iz Levosoja.

Kožarski tehničar Nebojša Milosavljević iz Kuštice, kandidat Pavlovićeve stranke, je na devetom mestu, a Milkovićev kandidat – strukovni vaspitač Suzana Mitrović, na desetom.

Koalicija oko SNS-a je na prošlim izborima osvojila sedam odborničkih mesta.

Celu izbornu listu možete videti OVDE.

 




One thought on “Predstavljamo lokalne izborne liste: Aleksandar Vučić – Za našu decu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *