Predstavljamo lokalne izborne liste: Alternativa za promene-Arber Pajaziti

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 16. jun 2020. Na lokalne izbore u Bujanovcu izlazi i najmlađa albanska partija u opštini – Alternativa za promene, čiji nosilac liste i šef bujanovačkog odbora Arber Pajaziti, nekadašnji šef kabineta predsednika opštine Nagipa Arifija (2012 -2016), nije prvi na listi, već je to Levant Ćazimi, sin Ridvana Ćazimija- Komandanta Lešija.

Iako nosilac liste pod nazivom „Alternativa za promene – Arber Pajaziti“, on je tek šesti po redu kandidat za odbornika.

Prvi je već spomenuti Levent Ćazimi, 26-godišnji diplomirani ekonomista iz Velikog Trnovca.

Slede Fljorim Araj i Seuda Fazljiju, oboje medicinski tehničari iz Bujanovca.

Na četvrtom mestu na izbornoj listi je Edmond Isufi, diplomirani pravnik iz Turije, koji je sa 39 godina ujedno i najstariji među prvih deset kadnidata Alternative, što govori u prilog tome da je mlađa populacija ciljna grupa ove stranke.

Diplomirani ekonomista Gentiana Behljulji Mehmeti će u skupštinu pokušati da uđe sa petog mesta, a na šestom je već pomenuti Pajaziti, inače po struci  profesor albanskog jezika.

Fismir Jahiu iz Letovice, još jedan diplomirani ekonomista je sedmi, slede Bujanovčanin Burim Osmani, Berajete Džemilji, arhitekta iz Biljače, i Nedrete Zairi, doktor iz Velikog trnovca.

Kompletnu izbornu listu Alternative za promene možete videti OVDE.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *