Ljiljana Andrić na lokalnim izborima na listi SNS, a na parlamentarnim kandidat Ujedinjene demokratske Srbije

Bujanovac, 18. jun 2020.- U Bujanovcu i Srbiji generalno sve je moguće, pa i to da jedna osoba bude istovremeno na dve izborne liste.

Ljiljana Andrić, diplomirani ekonomista iz Bujanovca nalazi se na 24. mestu liste Aleksandar Vučić-Za našu decu, za lokalne izbore u nedelju 21. juna.

Ljiljana Andrić, diplomirani ekonomista iz Bujanovca, za parlamentarne izbore koji se održavaju istog dana, 47. je na parlamentarnoj listi Ujedinjena demokratska Srbija, saveza koji čini 11 stranaka (Vojvođanski front, Srbija 21, Liga socijal demokrata Vojvodine, Stranka moderne Srbije, Građanski demokratski forum, DSHV, Demokratski blok, Zajedno za Vojvodinu, Unija Roma Srbije, Vojvođanska partija i Crnogorska partija).

Da ne bude zabune, radi se o istoj osobi, Ljiljani Andrić, odbornici u SO Bujanovac i radnici Turističke organizacije Bujanovac.

-Hvala na reklami, kratko je SMS porukom prokomentarisala Andrićeva ovo malo otkriće Bujanovačkih.

Koalicija na čijoj je listi na lokalu je vladajuća u Srbiji, ali do sada opoziciona u Bujanovcu.

Koalicija na čijoj je listi za parlament slovi za opozicionu.

Uglavnom, radi se o dva različita politička subjekta, čiji je najmanji zajednički sadržalac, takorekuć kohezioni faktor, zapravo jedna osoba, diplomirani ekonomista Ljiljana Andrić iz Bujanovca.

Zvuči šašavo, ali deluje!

Foto: Lokalna i parlamentarna lista

 




One thought on “Ljiljana Andrić na lokalnim izborima na listi SNS, a na parlamentarnim kandidat Ujedinjene demokratske Srbije

  1. BIVSA BUJANOVCANKA

    Neka sns i gospodja Ljiljana Andric zaista urade nesto „za nasu decu“. Imali ste prilike da se dokazete i ono sto ste ispisali na bilbordima dokazete delima i tako kupite citav region, ali niste, niste se potrudili nimalo da detetu iz Bujanovca, djaku generacije SSS „Sveti Sava“ obezbedite potrebnu sttipendiju za skolovanje u inostranstvu. Toliko o recima i delima.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *