Saša Arsić: Bojkot izbora uspeo u Bujanovcu, narod se ne prodaje za salamu

Bujanovac, 23. jun 2020. – Koordinator Narodne stranke za Pčinjski okrug i za KiM Saša Arsić u izjavi za Bujanovačke kaže da je bojkot izbora 21. juna, na koji su pozvale njegova i još neke opozicione stranke iz Saveza za Srbiju, u Bujanovcu „uspeo u potpunosti“.
Danas je svima jasno da je bojkot lažnih izbora u Bujanovcu uspeo. Sam podatak da je izlaznost birača na takozvane izbore 48 % to i potvrđuje. Više od polovine građana Bujanovca misli drugačije od vlasti i rezultati izbora nemaju legitimitet, naglašava Arsić.
Prema njegovim rečima, aktivistima SNS „nije pomogla ni agitacija u predizbornoj tišini“:
Nije im pomoglo što su u izbornoj tišini delili džakove brašna, kobasice i salame po kućama Kleničkog kraja. Građanima je jasno da to dobijaju kao milostinju i deluje ponižavajuće za narod koji se pita pita kako se to u Vučićevom zlatnom dobu glas kupuje za kilogram kobasica i džak brašna, kaže Arsić.
On dodaje da će Narodna stranka svoje aktivnosti skoncentrisati na buđenju svesti kod naroda:
Narod treba da shvati da svu pomoć dobijaju dan ili mesec pre izbora, a da u naredne 4 godine mogu samo da razmišljaju u koju zemlju da  odu kako bi prehranili porodicu, zaključuje Arsić.
Sve o lokalnim izborima u Bujanovcu možete pročitati OVDE.



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *