Kamberi: Naši zahtevi nisu od juče, od njih zavisi ulazak u vladu

Bujanovac, Beograd, 14. juli 2020. (Foto RTS) – Predsednik PDD-a i nosilac izborne liste „Albanske demokratske alternative – Ujedinjena dolina“ Šaip Kamberi rekao je, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o formiranju nove Vlade Srbije, da je ta lista predala svoje zahteve koji se tiču najpre integracije Albanaca u državne institucije i dodao da od ispunjenja tih zahteva zavisi da li će učestvovati u budućoj vladi, prenosi RTS.

Šaip Kamberi je novinarima rekao da su problemi Albanaca poznati dugi niz godina i da se oni odnose na njihovu integraciju, a zatim su tu i problemi sa obrazovanjem odnosno udžbenicima, priznavanjem diploma sa Kosova, kao i ekonomski problemi imajući u vidu da su, kako kaže, opštine Bujanovac, Medveđa i Preševo najnerazvijenije u Srbiji.One thought on “Kamberi: Naši zahtevi nisu od juče, od njih zavisi ulazak u vladu

  1. Tihomir

    Daj objavite sramotu malo. Zasto nema voda u 21 veku u žuželjicu i ljiljance. Valjda i ovamo ljudi žive. Čime da se održava higijena. Sramota.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *