Iz okruga 10 poslanika položilo zakletvu, troje iz Bujanovca

Bujanovac, 4. avgust 2020. (Foto VranjeNews)- U klupe Skupštine Srbije u ponedeljak je selo desetoro narodnih poslanika iz Vranja i Pčinjskog okruga, prenosi VranjeNews, a među njima troje iz Bujanovca i 1 iz Preševa.

Dvojica su iz Vranja – student Milan Ilić(SNS) rođen 1990. i Momir Stojilković (PSS, u koaliciji sa SNS), diplomirani inženjer poljoprivrede, rođen 1961. godine.

Tu je i poslanik iz Vranjske Banje, lider vranjskog SNS-a Slaviša Bulatović(Vranjska Banja, 1975) po zanimanju diplomirani pravnik.

Konstitutivnoj sednici prisustvovali su i poslaničku zakletvu dali poslanici SNS-a Nenad Mitrović iz Bujanovca (1973, ekonomista), Nevenka Kostadinova (1972, diplomirani hemičar) iz Bosilegrada i Nenad Krstić (1980, diplomirani ekonomista), inače predsednik trgoviške opštine.

U parlamentu je i jedan socijalista iz okruga –Novica Tončev (1962, diplomirani građevinski inženjer) iz Surdulice, potpredsednik SPS-a i prvi surdulički socijalista.

Troje je poslanika koalicije albanskih partija udruženih u pokret Ujedinjena Dolina – Arđend Bajrami (1977, po zanimanju preduzetnik) sa područja opštine Preševo, a dvoje sa teritorije bujanovačke opštine.

To su Nadije Bećiri (1961, diplomirana ekonomistkinja) rodom iz Lučana kod Bujanovca i Šaip Kamberi (1964, Veliki Trnovac) diplomirani pravnik.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *