Arifi: U Bujanovac stiglo još 50.000 evra sa Kosova, saradnja dva trezora

Bujanovac, 15. september 2020.- “Danas su iz Republike Kosovo prebačena sredstva od 50.000 evra za stručno osposobljavanje mladih u opštini Bujanovac” objavljeno je na FB stranici Opštine.

Tim povodom predsednik opštine Nagip Arifi objavio je post koji prenosimo:

“Odluka bivšeg premijera Republike Kosovo Ramuša Haradinaja br. 07/118 od 29.01.2020 o dodeli sredstava u iznosu od 50.000 € za potrebe stručnog usavršavanja mladih u opštini Bujanovac, danas je konačno realizovana.

Sredstva su upravo prebačena na račun opštine. Od prvog dana nakon dobijanja mandata, maksimalno sam bio posvećen sprovođenju odluke bivšeg premijera Haradinaja da našim mladima omogući stručno osposobljavanje.

Ovom prilikom koristim priliku da se zahvalim Vladi Kosova, a posebno bivšem premijeru gospodinu Haradinaju, bivšem ministru gospodinu Rafuni na dodeljivanju ovih sredstava. Takođe, hvala generalnom direktoru Trezora Republike Kosovo g. Ahmetu Ismailiju i Republike Srbije za realizaciju ovog prenosa, koji nisu oklevali od prvog telefonskog poziva koji sam obavio sa njima da završe prenos što je pre moguće.

Pozdravljam takvu saradnju i nadam se da će se ona nastaviti”, objavio je Arifi.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *