Učitelju Saši iz OŠ „B. Radičević“ nagrada Vitez tolerancije

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 19. oktobar 2020. Učitelj u bujanovačkoj OŠ „Branko Radičević“ Saša Đorđević, jedan je od dobitnika nagrade Vitez tolerancije koja se dodeljuje onima koji „čine dobra dela prema svojim sugrađanima, realizuju donacije, ponašaju se socijalno odgovorno i daju drugima primer svojim postojanjem i delovanjem u zajednici, promovišu filantropiju i altruizam i iskazuju predanost u svom radu kojom iskoračuju daleko iznad profesionalnih obaveza“.

Saša je dobio nagradu Udruženja „Vitezovi osmeha“ zbog toga što nesebično deli svoje znanje i pomaže kolegama u organizovanju onlajn nastave, o čemu su Bujanovačke već pisale.

-Predložila me je koleginica iz Vojvodine zbog svega što smo do sada uradili kako bi nastavnicima širom Srbije olakšali rad u uslovima pandemije. Kažem mi, zato što ne bih uspeo bez pomoći kolega Slađana Petrovića Đuse i Snežane Mitić, koji ovu nagradu zaslužuju podjednako kao i ja – kaže Đorđević.

Ponos bujanovačke škole: Učitelji Đusa, Snežana i Saša

Udruženje „Vitezovi osmeha“ je nevladina humanitarna organizacija okupljena oko ideje svakodnevnog stručnog angažovanja u cilju obezbeđivanja socioedukativnh podsticaja svim osobama sa smetnjama u razvoju i osobama sa invaliditetom.
Čini ga grupa socijalnih pedagoga, defektologa, inženjera, stručnih i posvećenih u svojim oblastima.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *