Kamberi: Za Vulina bi najbolje bilo da se zaposli u Elektrodistribuciji, ali to ne bi pomoglo njegovom prosvetljenju

Bujanovac, 18. novembar 2020.- Šaip Kamberi odgovorio je preko Bujanovačkih ministru policije Aleksandru Vulinu, čiju su izjavu da je ispravno Albance nazivati “Šiptarima” preneli mediji, i koji je pitao narodnog poslanika iz Bujanovca plaća li struju.

Kamberijevu izjavu datu Bujanovačkim prenosimo u celosti:

-Uveren sam da ministar Vulin ima ozbiljne probleme sa neznanjem o Srbiji, njenim zakonima i državnim odlukama.

Bilo bi dobro kada bi ih naučio. Ukoliko ima još uvek nade za tim. Realno, ja ne mogu da radim posao koji nisu radili njegovi prethodni učitelji i nastavnici, pre svega oni politički.

Nevezano sa tim, moram da podsetim g. Vulina da su predstavnici Republike Srbije pregovarali i zaključili sporazum sa čelnicima OVPBM, a državne institucije Republike Srbije usvojile Zakon o amnestiji, koji je obuhvatio sve pripadnike OVPBM.

Istovremeno ne bih imao ništa protiv da ministar Vulin izvrši radni transfer u Elektroprivredu Srbije kako bi se bavio plaćanjam računa za struju naših građana.

Koliko god izgledalo da ovo neće biti dovoljno za njogovo lično prosvetljenje, postoji realna mogućnost da bi mogao da pomogne Vladi svojim odsustvom, makar u obezbeđivanju struje za građane.

Mrak je u Batajnici g. Vulin!

Arhive koje mogu poslužiti kao dokaz o tome kako su ubijeni nevini civili završili u Batajnici, po svemu sudeći se nalaze u kancelarijama Vašeg ministarstva.

Upalite svetla!
Za istinu.
Za budućnost novih generacija Srbije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *