fbpx

Arifi se zahvalio osoblju KC Niš posle lečenja od korone

Bujanovac, Preševo, 23. novembar 2020.- Predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi zahvalio se osoblju Kliničkog centra Niš odakle je u nedelju pušten na kućni oporavak posle borbe sa virusom korona.

On je na svom FB objavio da je to bila “borba za život ili smrt”, najveći izazov sa kojim se susreo u životu.

“Prilikom transfera u bolnicu odabrao sam ustanovu u regiji u kojoj se leči većina građana Preševske doline. Imao sam savete i pozive da odem u Nemačku (gdje sam rođen) i u sve bolnice na Kosovu ili Albaniji, ali nisam želeo privilegije. Tako sam u Nišu upoznao mnoge sugrađane koji su tamo imali profesionalni medicinski tretman, iako imamo političke primedbe na zemlju u kojoj živimo”, napisao je Arifi.

On se zahvalio zvaničnicima na Kosovu i u Albaniji::

“Zahvaljujem se i medicinskom osoblju Doma zdravlja u Preševu na profesionalnom radu, takođe zahvaljujem medicinskom osoblju bolnice u Nišu na stručnom i humanom tretmanu, kao i ministru zdravlja da će svi pacijenti, bez obzira na nacionalnost, biti tretirani na najvećem profesionalnom nivou”.

 

 
One thought on “Arifi se zahvalio osoblju KC Niš posle lečenja od korone

  1. dexy

    I opet Presevo i okolinu nazivas Presevska „dolina“! To mu dodje kao zahvalnost za spaseni zivot! Nikada to nije bila „DOLINA“ NITI CE BITI! To je jedna vesto smisljena podvala sa tacno odredjenim ciljem!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.