fbpx

Najpoznatiji svetski brendovi na jednom mestu u Vranju

Bujanovac, Vranje, 27. novembar 2020.- Proizvodi nekih od najpoznatijih svetskih brendova su dostupni i na jugu Srbije, u ritejl parku Zona koji je juče otvoren u Vranju.

Svoja predstavništva u objektu, koji se prostire na 8,5 hiljada kvadrata, imaće New Yorker, Pepco, Jysk, Intersport, Sport Vision, Đak sport, Lilly drogeria, Opposite shoes & bags, Dexy co, Gigatron, Exclusive change, Deichmann, Feedback.

Što se tiče trgovinskog lanca Lidl, on će biti otvoren do 15. januara prema rečima investitora.

Verujem da će naši potrošači i građani Vranja voleti ovo mesto i da će to biti ubuduće njihovo mesto okupljanja, rekao je Martin Pacovski, predstavnik investitora kompanije “Immobalcan” u četvrtak na otvaranju ritejl parka Zona.

On je simbolično i u znaku zahvalnosti uručio ključ parka gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću, prenosi Vranjenews.

Milenković se zahvalio predstavniku investitora naglasivši “da su ovaj ključ Vranjanci dugo čekali i izrazio zadovoljstvo što su građani Vranja dobili savremen trgovinski centar”.

– Nije bilo lako jer je grad skoro godinu i po dana pripremao ovu lokaciju za prodaju, iako su mnogi mislili da je nemoguće, mi smo uspeli da po jako povoljnoj ceni prodamo ovo zemljište, da sa tim sredstvima konsolidujemo budžet i krenemo realizaciju bitnih kapitalnih projekata u gradu.

Ovo će zaista biti zona okupljanja, ali i zona dobre kupovine i razvoja, jer pored direktnih sredstava koje smo dobili u budžet procena je da će Grad od poreza na imovinu godišnje prihodovati 3,5 miliona dinara.

Takođe, važno je da je ovde zaposleno 200 do 250 uglavnom mladih ljudi.

Verujem da će ovaj trgovinski centar doprineti razvoju tranzitnog turizma, ali i mnogih drugih uslužnih delatnosti – istakao je gradonačelnik.
On se zahvalio investitoru, češkoj Кompaniji “Imobalkan” jer se pokazao kao ozbiljan i odgovoran partner i saopštio da će nova ulica, pored tržnog centra dobiti naziv po Pragu, glavnom gradu Češke.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.