fbpx

Krizni štab: Za sada bez novih mera

Bujanovac, Beograd, 11. decembar 2020.- Krizni štab na današnjoj sednici nije doneo odluku o novim merama, saznaje RTS. Nove mere su i dalje u razmatranju, a postojeće će ostati na snazi do 15. decembra.

Krizni štab je na današnjoj sednici razmatrao epidemijsku situaciju i eventualno uvođenje novih mera, s obzirom na to da prestoji Sveti Nikola, novogodišnji i Božićni praznici, prenosi RTS.

Razgovaralo se o meri uvođenja obaveznog karantina i pi-si-ar testa za državljane Srbije koji bi došli iz inostranstva, ali odluka o tome još nije doneta.

Nova sednica Kriznog štaba zakazana je za ponedeljak, nakon čega bi trebalo da se zna koje mere će važiti nakon 15. decembra, do kada su na snazi postojeće mere.




One thought on “Krizni štab: Za sada bez novih mera

  1. Sandra

    I to je rešenje…uvesti jednu po jednu meru ,uvesti vanredno stanje za praznike i ograničiti sve što se da ograničiti.Dokle god je svest ljudi takva da se i pored ovako ozbiljne situacije ponašaju neodgovorno malo se šta za takve može učiniti.Da hoće makar da porade na svom imunitetu,opc+c pro 100 i kurkuma svako jutro,pa da zaštite koliko sebe toliko i druge oko sebe u ovom ludom vremenu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.