Bivši direktor demantuje Apoteku: U Muhovcu nismo radili 2 meseca a ne 4 godine, ne znam zašto se šire neistine na moj račun

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 17. decembar 2020.(foto FB)- Bivši direktor bujanovačke Apoteke Basri Fejzulahu demantovao je aktuelno rukovodstvo ove ustanove koje je saopštilo da je selo Muhovac dobilo apoteku posle 4 godine.

Bujanovačke su ovu vest prenele pozivajući se na objavu sa zvanične FB stranice opštine Bujanovac.

Po rečima bivšeg direktora, tačno je da Muhovac nije imao takozvanu mobilnu apoteku, ali svega 2 meseca, a ne 4 godine.

-Samo istine radi, a ne iz bilo kog drugog razloga ili cilja, moram da kažem da je ustanova na čijem sam čelu bio do nedavno objavila neistinu. U Muhovcu nismo pružali usluge građanima dva meseca, zbog rekonstrukcije lokalnog puta. Ovo može da potvrdi radnik koji je bio zadužen da svake srede bude u selu i snabdeva meštane lekovima – kaže za Bujanovačke Fejzulahu.

Dodaje da ne zna razloge za objavu kojom je, iako nije spomenut, posredno optužen da nije radio svoj posao kako treba.

-Zvao sam novog direktora da pitam zbog čega su objavili nešto za šta znaju da nije tačno, odgovorio mi je da on nema veze sa tim i da ga niko nije pitao pre objave saopštenja – kaže Fejzulahu.

On je gradsku apoteku vodio kao kadar Partije za demokratsko delovanje (PDD), a u novembru je ustanovu preuzela Demokratska partija (DP) Nagipa Arifija, iz čijih redova dolazi aktuelni direktor Naser Asani.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *