Tiodorović: Krajem proleća povratak životu koji bi ličio na onaj pre korone

Bujanovac, Beograd, 29. decembar 2020- Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tidoroović procenio je da bismo tek pri kraju proleća mogli da se nađemo, kako je rekao, na zelenoj grani i da se vraćamo normalnom životu koji bi ličio na onaj pre korone.

On je rekao da je epidemiološka situacija još teška i ozbiljna iako opada broj novozaraženih, hiospitalizovanih i umrlih, te da su brojke i dalje visoke.

On je gostujući na TV Prva ponovio da organizivanog dočeka Nove godine i reprize dočeka neće biti, da će tada ugostiteljski objekti raditi do 18 časova, a da se kasnije vraćaju na režim rada do 20 časova i da će to važiti do 11. januara kada će se razmotriti sadašnje mere.

Na pitanje da li je odluka o zabrani dočeka i radnom vremenu kafana za Novu godinu doneta jednoglasno, Tiodorović je rekao da nije bilo stavova koji bi protuverečili stavovima članova iz mediconskog dela Kriznog štaba i da i oni koji su ranije imali tvrd stav sada nisu bili takvog stava.

„Nije bilo neslaganja, samo razlike u nijansama, tipa da li da ugostiteljski objekti rade do 17 ili 18 časova“, rekao je Tiodorović.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *