Mladenović: Vladičin Han se razvija uprkos pandemiji

Bujanovac, Vladičin Han, 31. decembar 2020. Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović je na video konferenciji za medije povodom sumiranja godišnjih rezultata opštine, naglasio da se rukovodstvo ove opštine, „sa ništa manje žara nego prethodnih godina, uprkos pandemiji, trudilo da rešava probleme građana“.

-Generalno, prema radnim rezultatima ova kalendarska godina, uprkos epidemiološkoj krizi i uprkos tome što je bila izborna godina, nije odstupala u odnosu na ranije – naglasio je Mladenović, sumirajući rezultate rada.

Mladenović je naglasio da će prioritet u narednom periodu biti realizacija infrastrukturnih projekata, pre svega putne mreže do mesnih zajednica na području ove opštine, kao i komunalne infrastrukture.

Naglasio je da je realizovan i projekat podele poljoprivrednih mašina proizvođačima na području opštine u saradnji sa Ministarstvom za populacionu politiku.

Prvenstveno mladim poljoprivrednicima podeljeno je 49 poljoprivrednih mašina.

Nastavljena je i praksa sprovođenja pripravničkog staža u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, poslova samozapošljavanja, subvencija za poljoprivrednike i javnih radova.

– Očekujemo da naredne godine budu godine kontinuiteta i aktivnih infrastrukturnih radova – zaključio je Mladenović.

On je svim građanima Hana i Pčinjskog okruga poželeo mnogo sreće, radosti, uspeha i bolje dane u 2021. godini.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *