Arsić povukao tužbu protiv Mitrovića

Bujanovac, 25. januar 2021. (foto skrinšot youtube) – Funkcioner Narodne stranke (NS) u Bujanovcu Saša Arsić odustao je od privatne tužbe za navodno krivično delo neovlašćeno fotografisanje i objavljivanje slika protiv poslanika Nenada Mitrovića, šefa bujanovačkih naprednjaka.

Mitrović je rekao Bujanovačkim da ne želi da komentariše sudsku presudu jer je još uvek nije video, uputivši nas na advokatsku kancelariju koja ga zastupa, od koje ćemo pokušati da dobijemo komentar u toku dana.

Arsić je tužbu povukao zbog, kako je rekao za Bujanovačke, prevelikog uticaja naprednjaka na svedoke.

-Novinarka Televizije Vranje je rekla na sudu da je ona donela tu spornu fotografiju, a imam pouzdana saznanja da je na nju izvršen pritisak da tako kaže i preuzme krivicu na sebe. Nisam želeo da njoj stvaram probleme i ugrožavam joj radno mesto – kaže Arsić.

Ovo pokazuje, dodaje Arsić, da Mitrović i ostali članovi SNS-a mogu da objavljuju svačije fotografije i tako ugrožavaju privatnost ljudima koji nemaju bilo kakvu mogućnost da im stanu na put.

-Doćiće vreme kada će rešavanje ovakvih stvari na jedan pravedan način biti moguće – kaže regionalni koordinator stranke Vuka Jeremića.

Spornu fotografiju na kojoj se vidi Arsić sa puškom u rukama ispred ulaza u bujanovačku Službu hitne pomoći, gde je zaposlen, Mitrović je pokazao za govornicom lokalne skupštine, o čemu je naš portal pisao.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *