Narodna stranka: Ovo što radi vlast u Bujanovcu nema nigde u Srbiji

Arsić

Bujanovac, 3. februar 2021.- Povodom celodnevnog
isključenja vode u Bujanovcu, ali i celokupne situacije u opštini, oglasio se Saša Arsić u ime lokalnog odbora Narodne stranke:

-Ne želim da građani Bujanovca misle da opozicija kritikuje vlast da bi sakupila jeftine političke poene, ali ovo što se radi u Bujanovcu ne radi se nigde u Srbiji.

Gospodin Arifi je pre par godina sadio cveće u rupama na putu želeći da pokaže kako tadašnja vlast ne popravlja puteve, a sada se može posaditi drveće bez problema.

Pijaća voda nestaje u srpskim selima svakodnevno, a niko ne reaguje na to. Sa jedne strane se davimo u polavama, a sa druge nemamo vodu za piće.

Budžet opštine je kreiran tako da se u srpskim sredinama radi u tragovima jedva nekih 10%, u javnim preduzećima se zapošljavaju ljudi čije će se plate isplaćivati iz budžeta opštine, a sve to plaća narod Bujanovca i Srbije.

Država kao da je zaboravila da postoji grad na jugu Srbije, ne reaguje na sve nepravde i nepravilnosti koje se ovde dešavaju.

Da bude još veća muka, imamo i poslanika u republičkoj Skupštini koji ama baš ništa ne preduzima da narod ovde živi bolje i da planira ostanak a ne odlazak iz ove opštine.

Prećutno odobrava to što Arifi radi nadajući se još nekoj funkciji u opštini za sebe, a jasno je da država ukoliko zaista želi da reši probleme može vrlo lako da uradi.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *