U Vranju osnovan odbor Đilasove SSP

Bujanovac, Vranje, 5. februar 2021. (Foto Vranjenews) – Ponosno izveštavamo da smo među prvim gradovima u Srbiji koji je formirao Gradski odbor Stranke slobode i pravde, izjavila je u petak predsednica vranjskog SSP-a Mirjana Ilić Stošić, inače lekar na Očnom odeljenju vranjske Bolnice.

– Gradski odbor SSP Vranje sada ima još veću odgovornost prema svojim građanima. Građani mogu biti sigurni da ćemo pokrenuti sve propale projekte aktuelne, nesposobne vlasti, prenosi Vranjenews.

-Od stadiona koji se već petu godinu zaredom vodi kao nedovršen, preko gradskog parka koji više od godinu dana stoji razrušen i ograđen, pa do Ulice Bore Stankovića čiji radovi idu tempom „korak napred, nazad dva“.

-Građani mogu biti sigurni da ćemo Vranju vratiti njegov sjaj jer od 2016. godine grad nezadrživim tempom srlja ka statusu kasabe i palanke.

-Obećavamo da ćemo odmah po dolasku na vlast zaustaviti zapošljavanje rođaka, kumova, žena, švalerki i okrenuti se konkursima na kojima će se birati ljudi koji svojim znanjem i zvanjem odgovaraju funkciji na koju se postavljaju.

-Ovo je naš grad i od nas zavisi hoće li to biti grad i naše dece i njihovih pokolenja – navodi se u pisanoj izjavi Mirjane Ilić Stošić, prve nakon što je izabrana za predsednicu odbora SSP u Vranju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *