Mitrović: Interesna grupacija Arifi-Kamberi-Musliju neće još dugo

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 18. februar 2021. „Svealbanska“ vladajuća većina u Bujanovcu izgubila je smisao i značaj izlaskom Alternative za promene iz koalicije, tako da aktuelna opštinska vlast neće potrajati još dugo, procenjuje za naš portal narodni poslanik i šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović.

-Sada je potpuno obesmišljena namera albanskih stranaka i njihov dogovor. Dakle više nema „svealbanske“ koalicije, već na vlasti u Bujanovcu imamo interesnu grupaciju Nagipa Arifija, Šaipa Kamberija i Šćiprima Muslijua – kaže Mitrović.

Šef bujanovačkog odbora Alternative Arber Pajaziti  saopštio je u sredu da ova stranka napušta vladajuću koaliciju, jer tri dojučerašnja partnera u vlasti – Arifijeva Demokratska partija (DP), Kamberijeva Partija za demokratsko delovanje (PDD) i Pokret za demokratski progres (PDP) Šćiprima Muslijua, nisu ispoštovala koalicioni sporazum u delu koji se odnosi na zapošljavanje kadrova Alternative u javnom sektoru.

Opštinska vlast, koju sada čine DP-PDD-PDP sa 22 odbornika u lokalnom parlamentu, samo će naneti još više štete svim građanima opštine Bujanovac, bez obzira na njihovu nacionalnu i versku pripadnost, smatra Mitrović.

-Pitanje je dana kada će se ta interesna grupacija raspasti sama od sebe – zaključuje šef SNS u Bujanovcu.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *