fbpx

Đilasova SSP i u Trgovištu

Bujanovac, 9. mart 2021.- U opštini Trgoviše konstituisan je Opštinski odbor Stranke slobode i pravde (SSP), saopšteno je iz ove političke partije.

Za prvog predsednika odbora izabran je Nikola Nikolić, nekadašnji poverenik Demokratske stranke u Trgovištu, prenosi Vranjenews.

Iz SSP Trgovište oglasili su se ovim povodom saopštenjem u kome se kaže da je poslednjih godina to mesto „žrtva političkih i kadrovskih diletanata, ljudi bez morala, srama i obrazovanja“.

– Gradska kuća je zatvorena za problemegrađana.

Građanima Trgovišta je dosta ćutanja i ignorisanja očiglednih problema sa kojima se opština suočava.

Nepoverenje građana u lokalnu vlast je kulminiralo poslednjih nekoliko godina.

Građani su ogorčeni na učestale afere lokalnih moćnika, na neozbiljnost koja vlada.

Potrebno je da se konačno oslobodimo straha i pokažemo svoje nezadovoljstvo i neslaganje sa dosadašnjim načinom vođenja opštine Trgovište – navode iz tek konstituisanog odbora SSP.

U saopštenju se dodaje da je ovaj odbor formiran „u ime žitelja Trgovišta“.

– Zalagaćemo se na prvom mestu da se građanioslobode straha jer je zastrašivanje glavni mehanizam vladanja aktuelnog režima.

Borićemo se za apsolutnu transparentnost u radu lokalne samouprave, posebno u raspolaganju finansijama, jer želimo da svaki građanin u svakom trenutku može da vidi i zna kako je potrošen svaki dinar iz gradskog budžeta koji ti isti građani pune kroz poreze i namete – navode iz SSP.

U saopštenju se još navodi da će ovaj odbor „u što kraćem roku otvoriti svoje prostorije u Trgovištu“.

– Tako će meštani imati kome da se obrate, iznesu svoj problem, a mi ćemo u što kraćem roku pronaći način za rešavanje muka žitelja Trgovišta i okoline – navodi se između ostalog u saopštenju SSP Trgovišta.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *