Udruženje “Kraljevina Srbija” prikuplja pomoć za ugrožene porodice u Bujanovcu

Bujanovac, 17. mart 2021. Članovi Udruženja Kraljevina Srbija iz Bujanovca i Vranja pokrenuli su akciju prikupljanja garderobe, kućnih aparata, kućne hemije, artikala hrane i drugih proizvoda, koje će podeliti najugroženijim porodicama.

Kako navode, u saradnji sa centrima za socijalni rad i drugim ustanovama sagledaće kojim porodicama je pomoć najpotrebnija.

Oni mole sve ljude dobre volje i kompanije da se priključe akciji i pomognu im oko prikupljanja i raspodele potrepština osobama i porodicama kojima je pomoć potrebna.

Članovi udruženja su pokrenuli i akciju „Knjiga za druga na Kosovu i Metohiji“.

Radi se o pomoći oko formiranja i dopune školske biblioteke u Osnovnoj školi „Mladen Marković“ u Vitini, jer, kako kažu, ova škola raspolaže sa izuzetno malim fondom knjiga.

Pozvali su sve koji su u mogućnosti da doniraju knjige po sopstvenom izboru, a zamolili su i škole na teritoriji opština Bujanovac i Vranje da, u skladu sa mogućnostima, pomognu ovu humanitarnu akciju.

„Pozivamo sve građane opština Bujanovac i Vranje, da nas obaveste o licima i porodicama kojima je pomoć neophodna, a ukoliko žele da se uključe u rad Udruženja Kraljevina Srbija na teritoriji Bujanovca i Vranja i pomognu udruženju, bilo kroz donaciju ili na bilo koji drugi način, da se jave na brojeve telefona 060/653-0455 za Bujanovac i 069/499-2009 za Vranje“, navode oni.

Inače, Udruženje Kraljevina Srbija je nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje, pod pokroviteljstvom Njegovog Kraljevskog Visočanstva Prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića,  koje se zalaže za obnovu Kraljevine Srbije, kao ustavne parlamentarne monarhije.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *