Opština Bujanovac najavljuje modernizaciju svoje administracije


Bujanovac, 19. mart 2021. Kroz  program Saveta Evrope“Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – faza 2” Opština Bujanovac dobija “paket podrške kojom će modernizovati svoju administraciju za dobrobit građana”, poručuju iz lokalne samouprave.

“Zahvaljujući ‘paketu podrške’, činimo veliki korak ka stvaranju sistema administarcije koji će omogućiti profesionalni razvoj zaposlenih uz procenu njihovog rada”, navodi se u saopštenju.

Na zajedničkom sastanku sa predstavnicima Saveta Evrope, koji prati Program i kolegama iz drugih lokalnih samouprava, razgovarano je o rezultatima primene i pozitivnim pomacima u funkcionisanju administracije.

“Srećni smo što možemo da nastavimo da radimo na profesionalizaciji lokalne samouprave, što je jedini način za stvaranje efikasne lokalne uprave koja radi u najboljem interesu građana”, navode iz Opštine.

U Programu “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – faza 2”,vrednom 4 miliona evra, učestvuje 50 lokalnih samouprava i zajednički ga finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, koji i sprovodi Program u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave  i Stalnom konferencijom gradova i opština

 




One thought on “Opština Bujanovac najavljuje modernizaciju svoje administracije

  1. Avdic mena

    Ja sam avdic mena jasam isto radila a sad sedimo kuci sve su zatvorenr kako cu ja sad da zivim morate i zamene da daje te a ja sama zivim gde ja da uzmem pare mora te i zamene da dajete

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *