Meštani Brnjara pisali Vučiću, čekaju odgovor

Piše: N. Stevanović

Predsedniče, pomozi!

Bujanovac, 21. april 2021. -Zbog katastrofalnog puta prema naselju Carci u selu Brnjare, po rečima meštana, ni vozila Hitne službe tamo ne zalaze, a decu i bebe roditelji nose u rukama do asfaltnog puta.

Meštani sela, koje se nalazi na oko kilometar od Klenika, u bujanovačkoj opštini, kažu da su više puta obaveštavali nadležne u lokalnoj samoupravi i molili da se put sanira, ali bez uspeha.

-Pisali smo i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, međutim nema odgovora – kaže čitalac Bujanovačkih iz ovog sela.

On je odlučio da podeli muku stanovnika sela sa širom javnosti, nakon što su Bujanovačke pisale o sličnim problemima meštana Klenika.

Mi smo ovde

– Kad padne kiša, blato do kolena, a kad padne sneg tad je jos veća katastrofa, ima dosta bolesnih starih, Hitna služba ne može da ode do kuća. Ima i male dece, bebice, koje roditelji nose do asfalnog puta jer autom se ne može kada je blato – kaže naš čitalac.

Kao dokaz je našem portalu poslao slike na kojima se jasno vidi u kakvom je stanju put.

Međutim, u selu Brnjare postoji i još jedna mahala koja je u još gorem stanju:

-U njoj ima i više ljudi, tu je i seoska crkva kao i groblje, put ka toj mahali nema ni šljunak već čista zemlja, ne može se ni pešice kada zarosi kiša, a kamo li kolima.Mahala se zove Totinci, a put je svega 1 kilometar dug, to je smešno za opštinu ali bi nama mnogo značilo jer ima i mladih, javlja meštanin Stefan Popović.

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *