Miroslav Aleksić, Narodna stranka: Idemo na izbore, vlast ne sme da dozvoli još jedan bojkot

Aleksić u Prohoru pčinjskom: Verujem u uspeh dijaloga oko izbornih uslova

Bujanovac, 9. maj 2021.- Verujem da ćemo učestvovati na izborima, verujem u dogovor oko minimuma uslova za izbore jer vlast ne sme da dozvoli još jedan bojkot, rekao je za Bujanovačke potpredsednik Narodne stranke (NS) Miroslav Aleksić, koji je danas u Prohoru Pčinjskom prisustvovao izbornoj skupštini bujanovačkog odbora stranke na kojoj je za predsednika ponovo izabran Saša Arsić.

Aleksić je rekao da se NS sprema za izbore koje očekuje najkasnije marta 2022. godine.

-Očekujem da vlast napravi neke ustupke. Verujem da ćemo učestvovati na izborima posle dijaloga sa evro parlamentarcima, rekao je Aleksić.

Kazao je da veruje u uspeh razgovara sa vlašću pod pokroviteljstvom Evropske unije.

– Naredna godina je ključna za Srbiju, a NS će učestvovati na izborima ukoliko dobije minimum elementarnih uslova, pre svega pristup Javnom servisu RTS koji plaćaju svi građani. Mislim da su i narod, ali i međunarna zajednica shvatili u kakvoj diktaturi živimo, da ovaj nenarodni režim uništava Srbiju, a NS će na izborima smeniti ovaj režim, rekao je za Bujanovačke Aleksić.

Kako je rekao, “beogradski kriminalni klanovi povezani sa vlašću” trpaju u džepove narodne pare, čemu će NS stati na put.

Dodao je da se aktuelna vlsat boji poraza na izborima, pre svega u Beogradu, te da je pritisnuta “brojim aferama”, poput Jovanjice i izvlačenja para iz Telekoma i EPS. Kako je rekao, NS poseduje dokaze za ove tvrdnje:

Naglasio je da će, ako NS osvoji vlast, svi koji su se ogrešili o zakon od 2012. biti procesuirani.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *