Narodna stranka: Zastave Albanije na svakoj banderi u Končulju, zašto EPS to dozvoljava

Bujanovac, 10. maj 2021.- Odbor Narodne stranke u Bujanovcu, povodom dešavanja oko isticanja zastave u selu Končulj, podseća nadležne u republici da su zastave Albanije istaknute i na drugim mestima u tom selu, posebno na banderama koje su u vlasništvu državnog EPS-a.

Predsednik odbora narodnjaka zbog toga poziva “nadležne organe da reaguju” u skladu sa zakonom.

-Ukoliko ministri policije i pravde nisu obavešteni da kada prolazite kroz selo Končulj možete videti na svakoj banderi pored magistralnog puta albansku zastavu, podsećam ih da su bandere vlasništvo Elektroprivrede Srbije, koju pitamo kako su dozvolili da se na njihovoj imovini krši zakon Republike Srbije, kaže Arsić.

Dodaje da u kancelariji Šćiprima Muslijua, zamenika predsednika opštine Bujanovac, od početka mandata stoji zastava Albanije.

-Ukoliko ministar Vulin nije obavešten, javno molim poslanika SNS iz Bujanovca Nenada Mitrovića da ga upozna sa tim na sledećoj sednici parlamenta, kaže Arsić.

Prema njegovom mišljenju, “država svojim nereagovanjem na ovakva dešavanja u Bujanovcu bojim se da šalje jako lošu poruku Srbima koji žive u ovoj opštini”.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *