Velika čistka u vranjskom SNS

Bujanovac, 17. maj 2021. (Foto FB)Na sednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju jednoglasno je podržana smena Nebojše Stefanovića, ministra odbrane, sa svih stranačkih i državnih funkcija, potvrdio je za Vranje News Goran Đorđević, sekretar vranjskog SNS-a.

Na sednici, kojoj je prisustvovao i potpredsednik IO SNS-a Dragan Stevanović članovi gradskog odbora izjašnjavali su se ne samo o smeni republičkih, već i lokalnih funkcionera, piše Vranje News.

Kako je rekao Đorđević, u lokalu je predložena smena Ljiljane Antić, direktorice Zdravstvenog centra u Vranju, Miroljuba Stankovića, savetnik gradonačelnika za zdravstvo, Dejana Stanojevića, izvršnog direktora JP Urbanizam i izgradnja grada i predsednika Saveta za infrastrukturu GrO SNS, Nebojše Zupančića, član Gradskog veća zaduženog za resor privrede, ekonomije, preduzetništvo i ugostiteljstvo, Nenada Đorđevića, člana Gradskog veća za sport i omladinu i predsednik Saveta za sport GrO SNS u Vranju i Bobana Antanasijevića, načelnika Odeljenja za inspekcijske poslove grada Vranja.

– Svi predlozi su usvojeni jednoglasno, osimpredloga za smenu većnika Nenada Đorđevića jer je od 96 članova koji su glasali petnaest bilo protiv.

Svi ovi predlozi za smenu su uneti u zapisnik i prosleđeni centrali stranke u Beogradu – kazao je Đorđević.

On je dodao da je „procedura bila demokratska, jer su se prethodnih desetak dana mesni odbori stranke osenjivali rad stranačkih funkcionera.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *